dissabte, 21 d’agost del 2010

Primera Marxa Llarga per La Cuta















El passat divendres 20 d’agost, un grup de 22 membres del Club Esportiu Llocnou, afrontàrem un repte nou, fer un Long Trail de 36 km que ens tinguera tota la nit caminant.


Eixirem cap a les 21,05h del divendres per la PR-400 cap a la cantera de la Cuta, pujàrem fins topar amb el creuament del terme de Terrateig, caminàrem fins a Terrateig, on abans d’entrar al poble agafàrem el camí de Collao, on varem parar a sopar cap a les 23,00h.

Després d’una parada de 20 minuts, reanudarem la marxa, ara de baixada fins al camí de la via que uneix l’Orxa amb Vilallonga.

Al arribar al camí ens reunírem i descansàrem 10 minuts, una vegada els 22 valents agrupats, continuàrem planejant pel camí de la via durant uns 10 quilometres i passant pels 4 túnels.

Arribàrem a la font de la Reprimala cap a les 2,30h, després de 5 hores i mitja de marxa i 20,5 km. Allí paràrem uns vint minuts per a fer el segon sopar, i fer un recompte de les forces, cap a les 2,50h reanudarem la marxa 17 de nosaltres amb l’intenció d’afrontar la part més dura de l’etapa, la pujada a la Cuta per la solana, que després de 4 quilometres per asfalt, començarem cap a les 4,00h, comptabilitzant 25km recorreguts.

La pujada, per senda amb molta pedra però en bon estat, ens portà fins a la pista forestal del camí de la Cuta, plegant al tallat cap a les 6,00h on després de d’un descans, tornarem a Llocnou pel sender PR-400 “del Vernissa a la Cuta, on finalment varem arribar cap a les 7,00h.


I així després de 9 hore i 52 minuts de marxa, 36.600 metres i una mitjana de 3,7 km/h, ens agruparem als escalons de l’església donant fi a la llarga marxa.










Destaquem d’aquesta primera edició de la Long Trail La Cuta, el bon estat físic dels participants, que amb el bon oratge que ens acompanyà férem un temps impressionant, però la reflexió de l’organització amb els comentaris dels participants ens a donem que el ritme de la marxa va ser massa alt, que l’obsessió per portar un temps guanyat a la mitjana abans d’afrontar l’ultima i més forta pujada, ens va fer caure en l’error de portar una velocitat no apropiada i que va fer que alguns dels participants no gaudiren el final de l’aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada