diumenge, 21 de novembre del 2010

A la mitja marató de Gandia

















El Club Esportiu Llocnou, entra en la història de les mitges maratons, amb 10 atletes, que varen lluitar entre els més de 2.300 participants.

Els atletes del C.E.Llocnou foren Vicent Perelló (1:27:48), Jesús Mascarell, Rafael Montagud, Raül Vicedo, Juanjo ChaveliAdrià Mascarell (que va entrar en meta lesionat), Rafael Fayos, Gonzalo Camarena, Mònica Martinez i Teresa Signes (que després de la lesió al quilometre 9 no pugué continuar). Dels 277 clubs presentats, el nostre club aconseguí el lloc 33 en numero de participants.
El recorregut plà, amb 21. 097 m. per asfalt, el guanyador masculí fou Ouais Zitane (1:05:19), mentre que Yamilka Gonzalez (1:22:23) fou la guanyadora femenina. Amb una esplèndida organització per part del Club el Garbí i la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia.

A destacar, el grup de socis i amics, que varen anar a donar suport als nostres corredors, sent un grup nombrós, escandalós, i molt fotografiador. Tot acabat amb corredors i amics al bar Corrales, dinant i comentant l'experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada