dissabte, 7 de maig del 2011

Pels carrers mullats de Pego,

Com ja esta sent habitual, abans de començar la cursa a Pego va ploure, així que apenes varem poder escalfar i, a més a més, durant els primers kilòmetres, els tolls d'aigua i el fang, van fer que la cursa semblara més un prova de cross o una cursa de la modalitat de camp a través, que no una volta popular.
El recorregut va canviar respecte a altres anys, que ens va portar pel polígon de l'entrada al poble i camins per bancals de tarongers, Tanmateix van ser dos voltes a un circuit quasi pla amb un recorregut molt bonic.
Pel que fa al Club Esportiu Llocnou vam ser cins els participants amb uns registres de: Rafael Montagut 0:45:43, Jesús Mascarell 0:47:56, Raul Viñedo 0:49:02, Rafa Fayos 0:53:33 i  Vicent Morant 0:55:29, açò fa que el C.E.Llocnou ocupe actualment el lloc 28 d'un total de 102.