dimarts, 8 de novembre del 2011

Per la Via Verda del Serpis (Vilallonga-Lorxa)

.
Aquesta és una ruta de les més precioses de la nostra comarca, sempre n'hi ha gent passejant per la via de l'antic tren a Alcoi, entre Vilallonga i Lorxa. Encara que el seu traçat sembla fàcil perquè és quasi plana i el camí és ample (pràcticament es pot anar amb cotxe fins al poble de Lorxa), la veritat és que hi han uns quans kilòmetres, així des de la pedrera fins al mateix poble de Lorxa hi han 11 o 12 kilòmetres, uns altres tants per a tornar. I el recorregut junt al riu Serpis, els túnels, la Safor a un costat i la Cuta a l'altre, l'antiga fàbrica de llum, etc. fan que siga una excursió molt agradable i bonica.
Malgrat açò diumenge passat sols 4 socis del Club Esportiu Llocnou ens reunirem per fer la ruta, també és cert que l'oratge no acompanyava, amb alerta per fort vent i pluja, però be, apenes vam notar el vent, potser per transitar pel fons de la vall i estar protegits per altes muntanyes.


 
Arribàrem a esmorçar a la coneguda fàbrica de llum, i on ens reunirem amb Juani i dos amigues que també estaven fent esta ruta, i anàrem després una estona tots junts camí de Lorxa on varen pegar elles la volta ja que es feia tard. Els quatre senderistes arribàrem fins l'alberg de BTT a l'entrada de Lorxa, on ens fèrem una cervesseta, i tornàrem, desfent camí, a dinar a la fàbrica de llum, per a continuar després fins la pedrera de Vilallonga, on teniem el cotxe, abans que començara a ploure. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada