diumenge, 13 de juny del 2010

Aventurant-nos pel barranc de la Falzia







Vam fer la convocatòria d'aquest diumenge a les 8,30h, un poquet més prompte que de costum, per por a la calor, un parell de dies abans les previsions de l'oratge marcaven plutja, però finalment vam tenir un oratge magnífic per a fer la marxa senderista.
Començàrem l'activitat entregant les samarretes tècniques als socis presents, a partir d'ara vorem moltes samarretes blanc i negres per les terres de la Safor.
Amb un petit retràs per les samarretes, eixírem a les 20,45h. cap al garrofer de Joana, agafaríem la vorera del riu Vernissa (que per cert portava molta aigua i ens va fer llevar el calçat pel pas del Balaçat), al aplegar a l'entrada del barranc de la Falzia ens reagrupàrem, i començàrem a introduir-nos per un paisatge màgic.









A les 10,30h. després de fer-li la visita reglamentaria a la font de la Finestra, esmorzàrem allí baix mateix.
Reanudarem la marxa, encara que algú es quedà banyant-se en el gort de baix de la font. Al arribar al camí , dividirem l'expedició, entre uns que volien tornar prompte a casa i els altres que seguiren l'aventura cap a la pr de Ròtova.
En arribar a l'aqüeducte que antigament duia l'aigua de la font de la finestra que acabàrem de visitar, començàrem a pujar cap a la font de les galeries, la pendent suau però costant va fer que el grup es disgregara per acabar reunint-nos a la font, on el nostre amic Juanito ens va deleitar amb uns quants acudits i entre rises començarem a baixar rumb cap a casa.
La tornada vam decidir fer-la circular rodant el Tramús, arribant a Llocnou cap a les 13,15h.

2 comentaris:

  1. Sóc Mª José, ho vaig passar superbé i sobretot pense que sou gent molt bonica. Gracietes a tots per tirar-me una maneta amb Blanca. AHHHH! Les samarretes són xules i de qualitat. Un bes per a tots i fins la nocturna a la Cuta si no passa res.

    ResponElimina
  2. La veritat es que fou una marxa molt boniqueta, de dificultat baixa, i que reperirem segur. El mullar-nos els peus va fer que fora una passeig especial

    ResponElimina