diumenge, 16 de gener del 2011

Al km vertical del Montduver
















Èxit clamorós a la desena edició d’aquest clàssic, unes 1.700 persones (700 corredors i 1.000 caminats) participaren en els 11,8 quilometres del exigent recorregut amb un desnivell de +978m.

El Club Esportiu Llocnou, com no, va participar al esdeveniment, amb una part participant amb els caminats i una altra ajudant al Club Alpí en l’organització d’aquesta prova.

Tot començà a les 9,00h amb l’eixida de les dones, seguit a les 9,05h pels homes i finalment a les 9,10h els caminants, l’eixida com sempre, al barranc de Beniopa, amb un recorregut en pla, per caminals, sendes i el llit del riu, fins al quilòmetre 6, on estava el 1er punt d’avituallament, lloc on començaria l’ascensió fins al km 10, on afrontaríem l’últim tram de la prova, una pujada tècnica, de molta duresa, que duraria uns 2 quilometres fins a la meta, que estava ubicada a l’altura de les antenes.

El guanyador en homes fou Ignasi Cardona Torres amb un temps de 1:04:40 i 1:26:52 la guanyadora en dones Maria Lopéz Mata.

Una vegada passada la línea de meta, els participants havien de recorrer uns 3 quilometres de baixada que els portaria al avituallament final, on l’organització havia preparat tota classe de menjar i beguda per a recuperar les forces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada