diumenge, 27 de febrer del 2011

A la conquesta del Castell del Borró.






Quant les tendetes que omplien els carrers de Ròtova, obrien als visitants del porrat de sant Macià, cap a les 9,00h, els quinze senderistes del club Esportiu Llocnou començaren a caminar.
Aquesta vegada, decidírem fer la pr-100 de Ròtova de manera diferent a l’any passat, i transitar pel barranc d’Atanassi.
El començament de la caminada fou un tant ràpid, ja que varem passar per l’Aqüeducte, com animes que porta el dimoni, i si els que anaven darrere amb la llengua fora, no peguen un crit, abans d’esmorzar ja haguérem estat a casa, però gràcies al seny d’alguns, no va ser així, paràrem a agrupar-nos a la font del les galeries, i amb un altre ritme aplegàrem a la casa dels Garcia, on varem prendre mida de la casa per a fer-ne una pareguda a la Cuta com a refugi.
Seguirem pel barranc d’Atanassi fins a la lloma i més tard esmorzarem a la font del Llibrell.
Les xispetes d’aigua que ens havien acompanyat, anaren ficant-se pesades, i un poc mullats arribarem al cim de les Àligues, on donat que el sender estava molt concorrit aquell dia, ens varen tindre que apartar, per a que passaren unes bicicletes que també volien fer cim, després de fer la foto de rigor, baixarem rumb al castell del Borró, i quant arribarem a les portes del castell, l’oratge ja havia canviat i el sol ens acompanyaria fins al final.
En acabar la visita, prenguérem el camí de tornada i al arribar a la població de Ròtova, visitàrem el porrat i ens férem una cervesa a la paredeta dels festers joves de Llocnou, que allí estaven replegant quatre duros per a les festes.
La ruta fou de dificultat mitjana-alta amb un recorregut de 11,0 quilometres i un desnivell de +572 metres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada