dimecres, 10 de febrer del 2010

el Club Esportiu Llocnou ja camina!

Club Esportiu Llocnou, eixe va ser el nom per l'assemblea constituent que es va fer el passat 6 de febrer de 2010, finalment van ser 27 socis el que es reuniren per a constituir una associació per a fer activitats conjuntament.

El club es constitueix en una associació que es dedicarà a la promoció de activitats esportives, culturals i mediambientals.

En l’assemblea s’elegiren 5 membres per a començar a preparar els estatuts i la documentació necessària per a legalitzar el club i registrar-lo degudament.

En la reunió també es va parlar d’establir una cuota anual de 5,00 euros, de mantenir provisionalment l’escut de Llocnou de Sant Jeroni com a emblema del club, el color primari per als uniformes ja es parlaria en el futur, així com el lemes que acompanyaren al club en les futures publicacions i retolacions de vestimentes.

Finalment i gracies a la negociació del regidor d’esports de l’Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni, el alcalde Josep Climent ens va donar la clau d’un local a la casa de la cultura per a que l’associació es puga reunir i guardar tot el material, a més de la cessió de dit local també podrem comptar amb la sala d’audiovisuals per a reunions puntuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada