dissabte, 20 de març del 2010

A Sierra Nevada, també !!!


Per fer una eixida hivernal aprofitant el pont de Sant Josep, ens proposàrem l’objectiu, prou ambiciós si l’oratge no era bo, d’intentar pujar als tres-mil més orientals de Sierra Nevada.











I així el divendres 19 viatjàrem fins al refugi de muntanya en la part nord de la serralada Mónica, Juan, David, Juanen, Vicent i Rafa per pasar la nit i eixir el dissabte de bon matí.



El dissabte 20 a les 7,00h. del matí eixirem del bonic i ben acondicionat refugi Postero Alto (a 1.880 m. d’altura) amb un fort vent, molt molest, fins a les muntanyes blanques per la neu que tenien davant.
Pujarem primer al Cerro Pelao (3.181 m.) en unes 5 hores i amb prou esforç, i després anàrem als pròxims Puntal de Juntillas (3.139 m.) i finalmet al Picón Jeres (3.090 m.). Baixàrem ràpidament cap al refugi quan començava a nevar, i arribant al refugi al voltant de les 5 de la vesprada la pluja era cada vegada més intensa. Però molt contents de l’objectiu aconseguit: els 3 tres-mils més orientals de sierra Nevada en un dia de ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada