dissabte, 24 d’abril del 2010

Quarta cursa a la Marina 2010

Bastant dura fou la quarta cursa del circuit de la Marina, a la població de Teulada, que amb una longitut de 11.200m va transcorrer pels seus carrers, amb fortes bujades i baixades, i amb un clima calurós, el resultat fou que dels 1.300 participant a la anterior prova sols se'n presentaren 900 en aquesta, la qual fou guanyada per Vicent Mas Leyda amb un temps de 0:37:44 i una mitja per quilometre de 3:24.

Mentre el club Esportiu Llocnou segueix amb la seua magnifica progressió, que ens deixa sorpresos, en aquesta cursa foren 7.273 punts els que varen conseguir els atletes, que sumats als anteriors fan un total de 21.662 punts cosa que fà que es consolide en la 29ª posició de la classificació per equips.

Els participants d'aquesat vegada foren Vicent Perelló, Adrià Mascarell, Jesús Mascarell, Juanen Signes, Juanjo Chaveli, Vicent Morant, Rafael Montagud, Rafael fayos y Mònica Martinez. 9 components de Club Esportiu Llocnou que varen aconsegir unes mitges per quilòmetre entre 4:09 i 6:31, Aquesta vegada Perelló va aconseguir el lloc 49 de la seua categoria, Juanen el 67 de la seua i Mònica un magnific 28 lloc de la categoria de dones.


L'organització demanà que els participants eixiren amb la samarreta oficial del circuit de la Marina, no obstant els components del CELL van acordar utilitzar la del club i ficar-se la del circuit a la ultima cursa que serà el 19 de juny a la població de Benissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada