diumenge, 6 de març del 2011

Al cim de les Creus de Tavernes.


Un grup de 25 muntanyers, acceptaren el repte de pujar al cim de les Creus de Tavernes, un cim que fa temps teníem ganes de visitar.
Quedarem un grup a les 8,30 h. al corrales, i una altre grup va acudir a Tavernes a les 9,00 h. Una vegada tots reunits pujàrem, amb un poc de retràs respecte a l'horari previst, per la senda que ix des del mur de defensa a la part alta del poble, i per una forta pendent, ascendix a les Creus, on arribàrem a l'hora de l'esmorzar, i des d'on vam poder gaudir de l'excel.lent vista sobre Tavernes, just baix de nosaltres, i la costa fins Cullera i l'Albufera, per l'altra part. Ascendirem després al proper cim de les Creus (537 m. segons marcava el gps garmin que algú portava), i començàrem a baixar per la senda direcció la font de la Sangonera. Una vegada al lloc dessistírem d'anar fins a la font del Barber, ja que es feia un poc tard, així que completàrem el recorregut tornant al poble per la senda dels borregos. En total completàrem uns 9,2 km. (sempre segons el garmin).
En arribar al poble els que van voler quedar-se a dinar van comprar coques de mestall a una panaderia, i anàrem al paratge del Clot de la Font a menjar, dins d'un ambient plenament pasqüer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada