dissabte, 26 de febrer del 2011

Gran Travessia Castellonet-Alcoi






Organitzada pel Club Alpí de Gandia, amb l’idea de Juan Garcia, afrontàrem un repte important, fer una ruta d'una tirada eixint des de Castellonet, i acabant a Alcoi, per sendes i pistes de muntanya, i pujant tots els cims importants al nostre pas, es a dir, la Cuta, el Collado d’Aielo, el Benicadell, la Covalta i el Montcabrer.
Evidentment devíem eixir molt matí, per aprofitar tot el dia sencer, ja que calculàvem unes 18 o 20 hores, i uns 60 km. de ruta amb un desnivell de +3.000 m. acumulat. En resum, una bogeria.
I així varem eixir el dissabte 26, a les 2,00 h. de la matinada des de Castellonet 15 valents (més de la meitat socis del Club Esportiu Llocnou) amb direcció a La Cuta. Albert, del Club Alpí de Gandia ens esperava a les 7,00 h. al port de Beniarrés amb la furgoneta per l'avituallament, i també per replegar qui volguera retirar-se, i també va vindre més tard al port d'Albaida, i al poble d'Agres, finalment per la vesprada, com a últim cotxe-granera. En este punt sols 5 caminants que quedàvem, de tots els que eixirem, varem enfilar cap al cim del Montcabrer, i ja fent-se de nou de nit alcançàrem el barranc del Cint, arribant a Alcoi a les 20,00h de la vesprada del dissabte.
Les sensacions de tantes hores de ruta, incloent un dia sencer i quasi una nit també, paisatges, muntanyes, sendes, gent, sed, fred, calor, esgotament, alegria, eufòria final... les deixe a l'abast de la imaginació de cadascú. Això sí, fiquem unes quantes fotos i esperem que s'apunteu a la pròxima, ànim, tot és possible !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada