dijous, 30 d’abril del 2015

Cursa de la Dona 2015


Com cada any, les dones de Llocnou de Sant Jeroni hem estat presents a la cursa de la dona que te lloc a Gandia. Una bona part de dones hem representat al nostre C.E. Llocnou.

Aquest any el recorregut ha canviat, respecte al any passat. La eixida estava a l’avinguda de les Esclaves, on el nostre company Vicent Pallisero estava molt ben posicionat dalt del pont de grua com al professional de la fotografia que es, i amb tot un equip d’animació que ens mantenia a totes les participants amb l’adrenalina pujada esperant el moment de l’eixida. Continuà cap a Benirredrà, girant cap a Beniopa buscant el Passeig de Germanies que el vam recórrer de principi a fi, girant pel carrer de La Vilanova, on voluntaris de l’organització ens repartien botelles d’aigua,    passant per la plaça de les Escoles Pies i pel carrer Major cap a la Plaça del Prado. Continuant en direcció a les afores de Gandia i després en direcció a Benipeixcar, per buscar la meta. A l’arribada a meta l’animació era fabulosa, i el nostre company Vicent ens esperava a totes amb el seu objectiu preparat. També hi havia diverses activitats esportives per a aquelles valentes que encara volien mes diversió.

Al llarg de tota la cursa va haver una gran animació amb música, el grup de la batucada i com no de tota la gent que es va asomar a gaudir de la desfilada de les quasi 9000 dones.

Aquestes curses de la dona, que es celebren en ciutats i pobles de tota Espanya tenen una raó molt important per a totes les dones, ja que la seua finalitat es ajudar amb les investigacions contra el càncer de mama.

 Es per això, que aquest any s’ha dedicat 1€ de la inscripció per a col·laborar amb la FUNDACIÓ INCLIVA. A través d’un projecte d’investigació dirigit per la Doctora Ana Lluch, nomenada recentment com la millor oncòloga d’Espanya. El projecte es “ Anàlisi genòmic en teixit tumoral de dones joves (menors de 35 anys) amb càncer de mama”.

A més a més, per a potenciar aquesta recol·lecta, es podien comprar unes polseres per 2€, quantitat que anava íntegra per a la investigació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada