diumenge, 23 de maig del 2010

De Beniatjar al Benicadell











Havíem quedat a les 8,30h a Llocnou, i a les 9,00h a Beniatjar, després de cinc minuts de rigor eixien els cotxes a les 8,35h, amb un viatge tranquil i sense percaços, estacionàvem al poble de Beniatjar, on eixíem a les 9,05h pel camí que ens duia a l'alt del Benicadell, camí d'asfalt al principi i de terra quan començava la pendent de les faldes del Benicadell.

A les 10,00h aplegàvem a la casa dels guardes, on ens férem la foto de rigor i afrontaríem la segona part de recorregut.

La pendent, encara que no era exagerada anava apretant al personal, així quan la pendent era tranquil·la tot eren rialles i acudits, però quan la pendent es ficava més seria la gent anava callant com si estigueren resant, eixa fou la pauta de tota la pujada.

Primer aplegarem a la nevera de gel, on esmorzarem cap a les 11,30h, poc després eixirem cap a l'alt del benicadell on la vista buida de núvols, deixà marca a les nostres retines.

Finalment amb un descens ràpid i sense parar-nos, plegarem de tornada a Beniatjar, on una part de l'expedició es quedà a dinar a un bar de la localitat i una altra part tornava cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada