diumenge, 10 d’abril del 2011

El Puig Campana, Aconseguit!!!

 

A les 8,00h el grup anava fent-se gran, a la gasolinera de Bellreguard, 16 gladiadors triats decidiren fer una de les ascensions més difícils del País Valencià, com es el Puig Campana per la pedrera, i així agafàrem l'autopista fins al poble de Finestrat.
Al paratge de la Font del Molí deixàrem els cotxes i començarem a ascendir els 1.000 m. de desnivell en apenes 4 quilometres de distància. Primer per senda fins la pedrera, i a partir d'ací per l'empinada via com cadascú podia, a voltes a peu i a voltes trepant, inclòs algún valent es va atrevir a fer tota la pujada per la mateixa pedrera, a quatre pates entre mans i peus.
Després d'una xicoteta parada al collado del Puig per a reunir-nos tot el grup i menjar un poc, ascendirem ja al cim. Al lloc ens férem les fotos de rigor, i baixàrem per la part oposada a la pujada, front a l'Aitana, per una senda amb una pendent menor, però més llarga, bordejant tota la muntanya fins eixir al punt inicial de partida. 
Quan arribàrem als cotxes ja eren les tres del migdia. Molta calor i esgotament, però repte aconseguit per a tots el que varem anar. Enhorabona al que han fet cim per primera vegada al Puig Campana!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada