dissabte, 21 de maig del 2011

Pedra a pedra estem fent club.

Amb un recorregut d'uns 10 quilòmetres, dividit en dues voltes a un circuit urbà, a la població de Pedreguer, amb molta calor, però com que el recorregut era pla, es va poder fer una actuació digna.
L’eixida la varem fer a ritme de banda de música i dels ànims de tota l’afició que acompanya als participants, la banda de musica es va repartir per les cantonades, animant la festa al llarg de tota la cursa, en un altra cantonada hi havia uns dolçainers també animant.
L’organització, que havia fet una molt bona tasca, va cometre l’error de no deixar un tros per a poder rebaixar les pulsacions, i l'entrada en files per a recollir la beguda, samarreta i fruita era junt a l'arribada a la meta, el corredor era molt estret, i pareixíem borregos passant pel corredor de la mort a l’escorxador, que junt a la calor, a la gent cansada per la carrera, els olors corporals, van fer un ratet prou més dur que la carrera.
En quan al Club Esportiu Llocnou, encara arrastrem un període de poca participació cosa que està fent que les puntuacions per a la classificació general de clubs no siga la desitjada, estem al lloc 28 dels 102 equips, amb 22.967 punts.
Menció honorifica als herois que van participar aquesta vegada Vicent Perelló, Raül Vicedo, Jesús Mascarell, Juanjo Chaveli i Teresa Signes, estem orgullosos de vosaltres !!!