dissabte, 28 de maig del 2011

A 7ª prova de la Marina, els 7 magnífics d’Ondara.

Aquesta vegada ens reunirem a la població d’Ondara, setena etapa al circuit de la Marina, que amb un recorregut de 9.700m. en el que els temps va acompanyar, ja que feia sol, bufava un lleuger vent que va fer que la cursa no es fera farragosa.
El recorregut el recorregut va ser a la inversa de l'any passat, varem fer un circuit de dos voltes, la primera de 1.8 km i la segona de 7.9 km en la que hi havia un  tram de Terra d’uns 800 metres abans del avituallament del quilòmetre 6.
Al final ens van donar la bossa del corredor: un abossa del mas i mas, una samarreta, una botella d'aigua, una barreta de cereals de la casa eroski y un polo de gel que podies triar entre llima i taronja, que es va agrair prou, la veritat.