dimarts, 27 de desembre del 2011

IV Pujada senderista a la Cuta


Un any més, ens reunirem a Llocnou un diumenge de desembre per fer la volta al sender del Vernissa a La Cuta (PRV-400). I així a les 9,00 h. ens encontràrem poc més d’un centenar de persones a la plaça de La Safor per a començar el recorregut, després, com ja va sent costum, de la foto de tot el grup als escalons de l’esglèsia i del trò que dóna l’eixida.

Vam fer el traçat habitual per la pista de La Cuta fins la cantera. A partir d'ací, agafant el camí que ix a la dreta, anàrem fins al trencat de La Cuta, on, com sempre, ens agrupàrem de nou tot el grup per esmorçar.

En acabar, la majoria de la gent va optar per seguir camí per la lloma de la Cuta fins al cim, mentre un grup més reduït va optar per seguir el sender del Pr i baixar pel Pla de Telera. Els del cim ens férem fotos i tornàrem enrere per continuar amb el recórregut del sender. Cal dir que, com anar al cim i tornar, no és una volta curta i, com es feia tard, vam optar des del ranxo, per tornar al poble i no acabar la senda que puja al Bancal de la Creu, i baixa al poble pel camí de l’Umbria. Per a l’any que ve buscarem una solució per anar al cim i poder acabar el recorregut, doncs la idea és completar el traçat del Pr.

Poc abans d’obrir les portes de la Casa Badia per a dinar vam repartir a tots els assistens samarretes patrocinades per les postres empreses col.laboradores: Verniprens, Bar Corrales, Construbloc i Renaver. Después vam accedir al local, habilitat per l’Ajuntament de Llocnou amb taules i cadires, beguda i samorra per a 100 persones. La gent tranquilament va fer cua per replegar el guisat preparat per l'empresa Caterguai i assejant-se a taula. El guisat estava molt bò, així i tot més d'un va repetir. Después amb les postres, dolcets que ens va fer aplegar l'empresa Dulcesol, acabàrem la festa.

Per a l'any que ve aneu fent lloc a l'agenda, com sempre, diumenge següent al pont de desembre, aquest poble celebra la pujada a la Cuta, i dona la benvinguda al món senderista.



 

1 comentari:

  1. Espere que el proper any no arriben els famosos ¨recortes¨ al nostre PR,Ja que aquest any si que els hem tingut.Salut per a tots i bona senda.

    ResponElimina