divendres, 8 de novembre del 2013

La ruta del Barranc de l'Infern a la Vall de Laguar



El passat dia 27, darrer diumenge d’Octubre, es va celebrar com cada any la ruta pel barranc de l’Infern a la vall de Laguar,  l’ anomenada “catedral del senderisme”. I també com cada any, un grup de socis del club ens vam acomboiar per a anar-hi.
Així doncs, arribat el dia en qüestió, i després d’haver dormit una horeta més degut al canvi horari, que segons diuen ens ajuda a estalviar energia (no sé d’on s’ho han tret això), els primers valents ens trobarem a la plaça de Llocnou preparats per a passar un gran dia en la natura. 
Férem camí cap a Fleix, punt d’eixida de la caminada, i allí ens ajuntarem setze amants de la natura entre socis del club i amics.
Cap a les nou i mitja començarem a baixar els primers dels més de mil esglaons de pedra que ens esperàven per tal de completar la jornada.
El dia va eixir amb més calor de lo que pertoca per a  aquestes dates i això ho vam notar tots en arribar baix del barranc i començar a mampendre la primera de les tres pujades de que consta la ruta. 
Però com que la feina es feia de bon grat i no teniem cap pressa, xino-xano completàrem el camí proposat, gaudint del paisatge i de la bona companyia. Enguany, com que no ha plogut gens en tot el que portem de tardor, el barranc estava totalment sec, però tot i això, poguérem gaudir d’uns paratges meravellosos.
Per a acabar de completar el día, reposàrem forces amb un dinarot ben merescut al poble de Tormos.
 I com que val més una imatge que mil paraules, ací teniu un magnífic reportatge gràfic, com tots els que ens regala el  gran mestre fotògraf a qui sempre hem d’ agrair el seu treball, l’ amic Vicent.
Gaudiu-lo.




 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada