dissabte, 16 de novembre del 2013

Xelo Mas, Campiona d' Espanya de Duatló i Sotcampiona d' Europa de Triatló (Ironman)

Xelo Mas ha rebut el premi a la millor atleta de Gandia 2013 en la IV Gala Grupo Radio Gandia Ser de l'esport este divendres dia 15 de novembre, al Teatre Serrano.
Ens vam posar en contacte amb ella perquè te ascendència de Llocnou, de fet son pare era de Llocnou, Miguel Mas Mascarell, que era mestre. Ací viu son tio i els seus cosins, als que alguna vegada hi ve a vore´ls. Es va oferir a vindre a fer alguna xerrada de les seues experiències, amb projecció de fotos, etc. si li ho demanem ho prepararà (interessant també per a xiquets: esport-esforç; i per a dones, que poden iniciar-se a qualsevol edat). I li hem agafat la paraula!

 

Te una pàgina web on està tota l´informació personal i esportiva (palmarés, ...). A l' apartat BLOG, hi ha moltes cròniques: la 1ª (2010) PRESENTACIÓN, i la darrera SUEÑO REALIZADO: CHALLENGE VICHY-IRONMAN POR AINHOA, són les que més li agraden. El seu primer Ironman (3,8km nadant; 180km bicicleta, y 42km carrera), Campionat d´Europa Triatló Llarga Distància, en Vichy, on es va proclamar Sotcampiona d' Europa, el va fer per una causa solidària, per Ainhoa: "Estic molt contenta amb la resposta de tots, he aconseguit recaudar 5.000 euros !! (en roda de premsa en Fomento AIC vaig fer l´entrega del xec als pares d´Ainhoa, el passat 7 de novembre). En el 2014, el meu somni (repte) és classificar-me per al Campionat del Món de Triatló Llarga Distància a Kona-Hawai. Per això, he de classificar-me abans en el Ironman de Zurich (Suiza), el 27 de juliol", ens comenta.

Abans, però, hi participarà als següents campionats:
CTO. Espanya Duatló Llarga Distància (Oriola, 23 febrer)
CTO. Espanya Duatló Olímpic (Pontevedra, 13 abril)
CTO. Món Duatló Olímpic (Avilés, 1 juny)
CTO. Espanya Triatló Mitja Distància (Buitrago Lozoya, 14 juny)
A més, farà els Campionats Autonòmics de Duatló i Triatló.


Finalment, diu que li agradaria afegirem aquestes paraules seues:

" Us agraisc a tots que conteu amb mí per a formar part del Club Esportiu Llocnou. Aquest poble em porta molts bons records de la meua infància, on anava tots els dissabtes a vore als meus avis Miquel i Júlia. A mon pare, el coneixia tot lo món per Miguel el mestre"
Xelo Mas

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel vostre seguiment!! A l'esport ens superem dia a dia, per satisfacció pròpia. I us puc dir que el triatló m'apassiona, i pose tota la meua il·lusió per seguir millorant.
    L'esport ens aporta moltes coses, benestar, confiança, forma física, positivisme..…..però sobretot amics, bons i mals moments compartits, qualitat humana……i açò és el més important !! Però em queda molt per aprendre; amb il·lusió vaig a per nous i més grans somnis, també més exigents!!
    Quan vullgau ens veiem, i compartisc amb vosaltres les meues experiències.

    ResponElimina