dissabte, 22 de març del 2014

Pujada al Benicadell


Ruta imprescindible sempre al nostre calendari senderista, la pujada al cim del Benicadell és un trajecte preciós, vegetació i frescor d'ombria per la senda de pujada, vistes increïbles cap a tota la Vall d'albaida i més enllà, espectacular la penya cimera per arredonir la pujada...


Per aquestes raons, i per la proximitat i accessibilitat de la pujada, passat diumenge 16 de març ens vam reunir un nombrós grup de gent per a fer la pujada al Benicadell, eixint des de la casa forestal o Casa dels Guardes, fent encara la ruta més assequible. I així per la senda de pujada anàrem primer a la nevera del Benicadell, magnífica, on esmorzarem i ferem algunes fotos. Cal dir que va ser una llàstima la quantitat de deixalles que n'hi havien al fons. És molt important que la gent es conscièncie de la conservació i protecció del nostre patrimoni natural i cultural.


A continuació, agafarem la senda de pujada al cim, gaudint de les vistes de la vall d'Albaida, a un costat, i el Comptat i poblacions com ara Muro, Cocentaina o Alcoi, a l'altre,  i les muntanyes pròximes (Monduber, Safor, Aitana, Montgó, Serrella, Montcabrer, etc.) aprofitant els 1.100 metres d'altura i el dia solejat. I perquè n'hi ha havia un poc de boira a l'horitzó, perque la vista en un dia clar alcança l'Albufer, València, i les muntanyes de Penyagolosa o Javalambre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada